Cu horoscopul zilnic de-a dura pe capota masinii.

Cred in astrologie… Nu ma prea omor dupa horoscoapele zilnice… Uneori insa se potrivesc al naibii de bine. De multe ori cand mi se intampla cate ceva in vreo zi si ii povesteam mamei ea imi raspundea: “Si a zis Neti de dimineata la Gemeni sa …”.
Asa ca mi-am facut un “abonament” online la horoscop.ro. Ieri la Gemeni zice: “Astazi e mai bine sa nu mergeti cu masina ca este posibil sa aveti un accident din vina Dvs.”
Pentru ca aveam mult de alergat prin oras (si am prins si o ora de varf pe la Piata Dorobanti), fiind la volan eram atenta la ce se intampla in trafic mai mult ca de obicei. In plus ma rugam sa nu am parte de indeplinirea previziunii.
Am “pacate” la volan… Uzuale: nu am cedat trecerea pietonilor, am trecut pe galben si multe altele, diverse. Fiecare amenda pe care am primit-o am platit-o “in contul” celor pe care le facusem.
Noaptea tarziu, cand am ajuns acasa, am rasuflat usurata pentru ca scapasem.
De dimineata plec de-acasa spre cabinetul doctoritei sa-i iau lui Andrei un aviz pentru gradinita. Inghesuiala mare pe strazi. Incerc sa traversez Bulevardul Basarabiei perpendicular. Parteneri de trafic draguti: ma lasa sa trec. Ajung pana la linia de tramvai si ma uit spre dreapta sa nu vina carecumva vreunul. Si aud: Ce faciiii maaaa???? Cand imi intorc privirea il vad pe unul cum se rostogoleste pe capota masinii mele si aterizeaza pe sina de tramvai.
Un curier pe scuter a intrat fix in botul masinii mele.
Rezultate: sparta masca scuterului pe partea dreapta, masina mea doua zgarieturi mici, el plin de praf, eu calma.
Am avut parte de o galerie impresionanta care il boscorodea pe saracul om si imi tipa sa nu-i dau nici un ban.
Eu ii explicam omului ca vina e cumva la jumatate pentru ca eu nu m-am uitat mai mult in stanga si a lui pentru ca nu avea ce sa caute pe linia de tramvai.
Dupa ce seful i-a confirmat ca ia amenda, iar un prieten de-al meu mi-a confirmat teoria de vina impartita, dupa ce m-am asigurat ca poate pleca mai departe, ne-am dat mana si ne-am urat sanatate…
Am avut o previziune cu delay.

4 thoughts on “Cu horoscopul zilnic de-a dura pe capota masinii.”

  1. Vai nu-mi spune. Urasc Bucurestiul. In dristor treceam pe verde la pietoni si am fost sters de o masina care avea cel putin 80 km/h. m-am intors spre masina sa-i arat za finger cand , dupa ce mai fac un pas, ma sterge o a 2a masina cam cu aceeasi viteza. cei doi faceau cursa in plina zi. era sa mor de 2 ori in 1 sec.

  2. Eu nu am sters decat o singura data un baiat (gen student) pentru ca a vrut sa treaca pe rosu si facea misto de mine in fata masinii mele… cu trecerea de pietoni am o problema ca ii vad prea tarziu pe oameni de alte masini parcate neregulamentar… altfel sunt destul de atenta

  3. Eu nu… Astazi, venind la birou, am vazut cum un alt cetatean cu masina a lovit un batran pe trecerea de pietoni… A luat-o lumea razna…

Comments are closed.