Proiecte Reiki – Proiecte personale

cutie de hartie

Proiectele Reiki sunt dorinte si vise pe care ni le dorim implinite. Indiferent de dimnesiunile lor, proiectele Reiki, ca orice alta dorinta, sunt de natura personala si trebuie sa raman asa.

Le veti intalni ca teorie (si ca practica) in orice carte sau curs de dezvoltare personala. Si, in general, nu difera de “dorintele” puse la aniversare cand suflam in lumanari sau de dorinta de la “cumpana dintre ani” si nici macar de dorintele pe care le asternem in scrisoarea catre Mos Craciun.

Asadar luam o bucata de hartie, ca pentru un “biletel de dragoste”. si scriem dorinta pe o parte.

Important de retinut este ca dorinta trebuie exprimata la timpul prezent si ca este necesar sa contina formula magica:pentru Binele Superior al tuturor celor implicati, conform planului Divin si sa implineasca Voia lui Dumnezeu”.

De ce “pentru Binele Superior al tuturor celor implicati”? Simplu. In primul rand ca nu esti singur pe lume si esti in stransa l

egatura energetica cu tot ceea ce te inconjoara, cu tot Universul. In al doilea rand, daca vrei sa achizitionezi o masina, o casa sau altceva, trebuie ca toata lumea sa fie multumita: si producatorul/constructorul si dealerul si tu si familia ta si celelalte persoane care participa la acest proces, aceasta tranzactie. Daca este vorba de un examen sau de un eveniment special din viata noastra, sunt implicate si mai multe persoane.

De ce “conform Planului Divin si dupa Voia lui Dumnezeu”? E simplu. Poate Planul lui Dumnezeu pentru tine nu este sa ai masina de marca pe care o vrei tu, ci o alta. Sau poate nu este optim pentru tine sa cumperi o casa in Nord, ci mai degraba in Sud. Poate ca nu este bun un apartament intr-un anumit cartier sau pe o anumita strada, ci intr-una total opusa. Este important sa tinem minte ca Dumnezeu are o “imagine de ansamblu” si in consecinta El stie mai bine ce e bine pentru noi.

Exemple:

“Maria are masina optima, in timpul optim, cu banii optimi, pentru Binele Superior al ei si al tuturor celor implicati, conform Planului Divin si sa implineasca Voia lui Dumnezeu”.

sau

“Maria are casa optima, in timpul optim, cu numarul de camere optim, cu instalatiile de gaz, energie etc optime, pentru Binele Superior al ei si al tuturor celor implicati, conform Planului Divin si sa implineasca Voia lui Dumnezeu”.

La fel se poate realiza un proiect pentru casatorie, nunta, examene, haine, incaltaminte… Pentru absolut orice.

Diferenta care apare in Proiectele Reiki fata de alte proiecte din sisteme de cunoastere este ca pe spatele biletului punem toate simbolurile pe care le cunoastem, simboluri aferente gradului pe care am primit initierea.

Apoi il impaturim si il punem intr-un loc “secret”, dar astfel incat sa avem cu usurinta acces la el zilnic, si indeajuns de “la vedere” incat sa nu uitam de el.. In fiecare zi, cu palmele activate cu toate simbolurile pe care le cunoastem, dam lumina proiectului cate 10-15 minute zilnic. Adica tinem “biletelul” intre palmele activate. Ideal este ca in acest timp, sa vizualizam dorinta implinita si sa dam voie emotiilor de bucurie si fericire si de implinire sa ne cuprinda. Ii putem ruga si pe ghizii nostri spirituali sa ne ajute la implinirea proiectelor. Ei fac mare parte din “treaba”, dar este bine sa fim constienti de acest lucru si sa le trimitem ganduri de recunostinta.

Proiectele Reiki, ca orice alt proiect pe care il avem in viata, sunt personale si, in consecinta, “secrete”, cel putin pana se implinesc. Sunt atat de intime incat, indiferent de dimensiunea lor, pot fi foarte usor “atinse” de gandurile celorlalti. Orice proiect este precum un copil care trebuie protejat si de vreme, dar si de posibilele actiuni de deochi. Si pana capata forta, atat el cat si ingerii sai pazitori, ii punem o fundita rosie.

Daca avem mai multe dorinte de implinit putem face “Cutia cu proiecte” in care punem biletele. La fel ca si pentru un simplu proiect, pe cutie desenam toate simbolurile Reiki pe care le cunoastem. Important este ca aceasta cutie sa fie lipita si nu “capsata” sau prinsa in suruburi, si sa se deschida cu usurinta. Ajuta foarte mult si cristalele curatate si energizate pe care le putem introduce in cutie.

Multi dintre cei care au primit initieri, care au aflat de proiecte si cutia de proiecte, au invatat metoda si au urmat-o, au obtinut rezultate.

In urma cu niste ani, una dintre primele persoane pe care le-am initiat in Reiki, si-a facut atunci doua proiecte: unul pentru o pereche de bocanci si unul pentru un telefon mobil. Ambele s-au implinit intr-un timp ideal.

Am o prietena care si-a realizat manual cutiuta de proiecte pe care a pictat-o frumos. Si proiectele sale s-au implinit si le schimba periodic.

O alta prietena si-a facut proiect pentru a avea o masina. Si s-au aranjat lucrurile atsfel incat a avut-o intr-un moment optim pentru ea, la un pret de oferta, si are culoarea pe care a visat-o.

Cineva si-a facut proiect pentru nunta si a pus in el tot: de la restaurant si biserica pana la tinuta lor (a mirilor), meniu, fotograf, muzica. Data nuntii se apropia si aparent “nu se legau” lucrurile. Si nu se legau pentru ca intr-o buna zi, “ca din senin”, a aparut cea mai buna oferta.

Lista exemplelor poate continua.

Asadar tineti minte formula magica, sa puneti toate simbolurile pe care le-ati primit in urma acordajelor Reiki, da-ti lumina si energie proiectelor astfel incat sa prinda viata si pastrati-va visul in intimitate pana se implineste.

Succes!

9 thoughts on “Proiecte Reiki – Proiecte personale”

 1. Multe din procesele amintite mai sus le-am invatat cand studiam Legea Atractiei (Abraham Hicks, Jane Roberts – Seth – , Napoleon Hill, etc) si pot spune ca mi-au schimbat viata. De asemena rezonez foarte mult cu ceea ce ati spus in leg. cu planul pe care viata il are pentru noi si cred ca din perspectiva pe care o avem nu intotdeauna, dorintele noastre sunt in armonie cu Sursa. Unele dorinte pot veni ca rezultat al ununi conflict de egouri, sau din dorinta de a fii mai superior, sau de a primi aprobarea celor din jur. Toate acestea sunt alimentate de ego si de sentimente negative (care nu sunt in armonie cu Fiinta) si deci puterea lor magnetica este mica in consecinta e foarte putin probabil ca dorinta sa se materializeze, lucru care duce la si mai multa frustrare. E foarte importatn sa fii in armonie cu viata, doar atunci lucrurile pe care le vrei cu adevarat se vor maniferta in experianta ta :)
  Q: Cum as putea sa particip la niste cursuri / o tabara de Reiki? Am vazut articolul cu tabara de la Orastioara (aproape de mine) si mi-ar fii placut sa iau parte la o astfel de experienta. Eu sunt din Deva :) Multumeeeesc !

 2. Buna Mikey,

  Fie vii la Bucuresti, fie astepti pana ajung eu in Deva. Mi-am petrecut 18 ani din viata in oras. Il iubesc si am multi prieteni acolo inca din copilarie.
  Tabara voi incerca sa o organizez la un moment dat. Toate la timpul lor :)

 3. Buna ziua,

  Dand click dupa click pe google si citind ceva comentarii despre Radu Cinamar pe un blog am ajung aici. Si am gasit o referinta despre Deva. Sunteti din Deva? Daca da, poate ne putem vedea pt. ca sunt si eu din acelasi oras si in plus de asta de vreo cativa ani sunt reiki master usui. Un mai la adresa de aici si eventual mai vb. pe larg acolo sau la telefon.
  Cu Stima al dvs.

  Daniel I.

  PS Imi cer scuze pt. intratu-l intempestiv peste dvs.

 4. Buna Andreea,
  presupun ca este valabil si pentru job, cum se procedeaza? Nu cunosc domeniul, dar cred in legea atractiei.
  Multumesc anticipat.

 5. Proiectele Reiki nu functioneaza dupa Legea Atractiei. Asa ca, fie practici Reiki, fie Legea Atractiei. Desi, cred ca cea din urma este usor limitata :)

 6. Cumva vreau sa le spun celor carora le este frica de cuvantul “optim” si se gandesc ca poate este vorba de “merge si asa”, ca in acest contex cuvantul “optim” este echivalentul cuvantului “perfect”. Insa folosind optim, il “lasam” pe Dumnezeu sa ne dea ceva ce ni se potriveste “manusa”:)

Comments are closed.