Initieri de Luna Noua pe 6 martie

new feelings

Reiki este un mod de viata prin care oamenii pot intra in contact cu Sinele Superior si se pot armoniza cu intreg Universul.

Reiki ofera practicantilor una dintre cele mai frumoase cai de cautare spirituala, de evolutie personala si de vindecare si autovindecare.

Practica Reiki aduce armonie in structurile fiintei generand armonie in intreaga noastra viata si existenta. Principiile Reiki, practicate zilnic, pot deschide portile catre noi vibratii de lumina, energie si iubire.

De Luna Noua in Pesti (6 martie 2011) sustin o noua serie de Initieri Reiki Traditional, Gradele 1,2,3. si Karuna Reiki Gradele 1,2.

Ora de incepere: 11,00.

Durata aproximativa: 5 ore

Locatia: Verde Cafe (www.verdecafe.ro)

Cost curs: fiecare va plati cat va simti… sau… masuram!

5 thoughts on “Initieri de Luna Noua pe 6 martie”

  1. :) am citit articolul…si am ramas foooarte placut surprinsa!!!!esti primul om…la care regasesc anumite ganduri materializate in fapte!!cuvintele nu pot descrie sentimentul placut pe care m`i l`a transmis acest articol!!Frumos!!

  2. …ca impartasiti Reiki-ul si nu aveti o suma stabilita pe asta…ca fiecare lasa cat simte …ca nu ati valorificat Reiki-ul intr`o suma de bani…!Si cred ca abordat in felul acesta…scepticismul lumii mai scade…curiozitatea pentru lucuruile mai sensibile nu are bariere materiale…

  3. Si nu neaparat curiozitatea…exprimarea mea nu a fost foarte exacta…e ceva ce depaseste curiozitatea..si reusiti sa daramati barierele materiale …accesul la Reiki ramane doar la vointa fiecaru suflet!

  4. Buna ziua. Sint fery , din uricani jud.HD , as dori cateva lamuriri despre initiere, acordaje in REIKI.Cand se face ,unde, care este tariful? Fac masaj de peste un an ,simt o mica energie pe care o am dar nu este suficient.Asa simt eu.Va multumesc mult.

Comments are closed.