Mana pe inima! Spatiul Sacru!

POSTER SC 500x700_perla

Mana pe inima!

Un mod foarte bun de a va deschide inima este sa va plasati mana in dreptul inimii si sa o lasati acolo in timp de vorbiti si ascultati. Acest gest indica faptul ca impartasiti cele mai autentice sentimente si ca implicarea voastra este din inima. De asemenea, arata faptul ca sunteti conectat si ascultati cu adevarat ce au de spus interlocutorii vostri.

Aceasta tehnica este eficienta pentru a domoli confruntarile si pentru a incepe conversatiile dificile. Simplul gest de a va plasa mana pe inima inlatura disconfortul si da voie comunicarii reale si intelegerii sa se manifeste.

Un mod de a va asculta sufletul este sa incetati sa mai cereti opinia altora.

 

Spatiul Sacru!

Cu totii suntem fiinte sensibile. Avem nevoie de tot atata pace si liniste ca si orice alta creatura de pe pamant. Avem nevoie sa ne cream un mediu sacru.

„E foarte greu sa fiti impacati si deschisi atunci cand suntem inconjurati de confuzie, de negativitate si energie distrugatoare. De aceea, va recomand sa va creati un mediu calm si armonios in care sa traiti.” – Sonia Choquette

 

Oferta speciala de preturi pentru workshopurile Soniei Choquette!

In cadrul workshop-urilor pe care Sonia Choquette le va sustine in Romania, va avea loc si lansarea ultimei sale carti: Calatoria cu viteza iubirii – un ghid pentru o viata traita in pace si fara teama.

· Sambata, 19 martie  –  TIMISOARA, Centrul Regional de Afaceri, sala Europa, bd. Eroilor de la Tisa nr.22 (vizavi de Sala Olimpia), intre orele 9.00-18.00.

Program seminar:
09:00-12:00: seminar interactiv motivational
12:00-13:00: pauza de pranz
13:00-17:00: seminar interactiv motivational
17:00-18:00: sesiune autografe si discutii libere

· Weekend-ul 26-27 martie – BUCURESTI, Crystal Palace Ballrooms, sala Roma, Calea Rahovei nr. 198A (vizavi de Piata de flori George Cosbuc) , intre orele 9.00 – 18.00.

Program seminar:
09:00-12:00: seminar interactiv motivational
12:00-13:00: pauza de pranz
13:00-17:00: seminar interactiv motivational
17:00-18:00: sesiune autografe si discutii libere

Biletele se pot cumpara de pe www.eventim.ro. Puteti beneficia de un pret special al biletelor pentru evenimentul din Bucuresti, 690 Lei, daca folositi la comanda/achizitionare codul “andreeat”.

Veti gasi aici, periodic, cateva “indrumari” din partea Soniei pe care le puteti folosi pentru a va dezvolta cel de al “saselea simt”.

Cu drag,

Andreea