Venus, Mercur, Jupiter ofera bucurie pana pe 16 mai

planets_celebrations

Din 6 mai pana pe 16 mai incepe o perioada de distractie, de voie buna, de creativitate, de inspiratie, de bucurie. Asta pentru ca aspectul tensionat dintre Saturn si conjunctia Mercur-Venus se desface, iar cele doua planete ale jocului, artei si bucuriei, isi continua voiajul prin Berbec impreuna, apropiindu-se de Jupiter.

Venus si Mercur se afla pe 6 mai la 18 grade si respectiv 19 grade in Berbec si merg la un grad distanta pana pe 9 mai cand are loc conjunctia la grad perfect, la 22:21 grade, in timp ce Jupiter se afla la gradul 24 in Berbec.

Venus, supranumit Micul Benefic al Zodiacului, impreuna cu Mercur – Copilul Zodiacului, se intalnesc cu Jupiter – Marele Benefic, in Berbec – zodia inceputurilor, a actiunii, a energiei, a activitatii, a curajului.

Va urma, asadar, o perioada de 10 zile in care buna dispozitie, voiosia si optimismul sunt principalele “obligatii” ale pamantenilor. Dar, la cum sunt asezate planetele pe cer, am putea spune ca sunt principalele activitati si ale Zeilor. Pare ca si Saturn a devenit mai putin neindurator si mai putin exigent.

Sunt favorizate actiunile de creatie, in special individuala. Avantajati sunt activitatile individuale. Actorii, scriitorii, muzicienii, poetii, artistii plastici vor avea o perioada propice pentru creatie si pentru expunere.

Multi dintre noi vom gasi noi hobbyuri, noi forme de manifestare a propriei personalitati. Vom fi dornici sa mergem la evenimente artistice, la spectacole, la serbari. Petrecerile cu bun gust vor fi la mare cautare.

Negocierile vor fi rodnice si cu valoare pentru toate partile implicate. Se incheia noi parteneriate de lunga durata si cu mult succes. Aici vorbim si de afaceri dar si de logodne, casatorii, achizitii etc.

Pe 8 mai pericolele pot veni din partea Lunii afla in tranzit in Rac si care poate isca stari de conflict interior pentru cei care manifesta prea mult orgoliu, incapatanare, frica de necunoscut. Luna, prin intermediul mamei sau a unei femei mai in varsta, poate pune bete in roate celor mai tineri si mai “naravasi” care vor sa paraseasca “caminul parintesc” sau vor sa se arunce cu ochii inchisi in activitati noi si electrizante. Unele “mame – closca” se vor arunca asupra “puilor” care vor intra in relatii cu alte persoane. Se vor simti parasite, umilite si fara nici o forma de iubire. Aceasta poate fi o lectie pentru multi parinti, dar si pentru copiii mult prea rebeli.

Un trigon frumos se realizeaza intre conjunctia Venus-Mercur-Jupiter din Berbec, Luna in Leu si NN in Sagetator pe 10 mai si dureaza pana pe 11 mai. Sunt doua zile in care iubirea, entuziasmul, dorinta de viata si de atingere a idealurilor, cresc exponential. Evenimentele sunt pline de optimism, voiosie, cantece vesele.

Multi isi vor putea realiza visele din copilarie, dintre cele mai nebunesti cu putinta: de la balerina si printese pentru fete pana la pilot pentru baieti.

Este o perioada in care vom fi bucurosi si fericiti fara motiv. Si este, poate, cel mai bine asa!

Pe 16 mai Venus si Mercur se muta in Taur, zodia de domiciuliu a frumoasei Zeite. O data cu acest “pas” astrologic, vom intra intr-o etapa a valorilor de toate tipurile si a negocierilor fructuoase.

Va doresc zece zile de dans si voie buna, precum petrecerile din povesti! Daca nu cu miei la protap, macar cu bucurie in suflet pentru fiecare floare pe care o vedeti si pentru fiecare om cu care va intalniti si pentru fiecare lucru nou sau vechi care vi se intampla frumos!

Cu drag,

Andreea

6 mai 2011 – Bucuresti

One thought on “Venus, Mercur, Jupiter ofera bucurie pana pe 16 mai”

Comments are closed.