Caz de vrajitorie!

O cheama Felicia, are 30 de ani si a venit la mine pentru o consultatie legata de farmece.

Acum o saptamana m-a contactat o prietena buna de-a ei rugandu-ma sa o ajut. Imi trimise-se o fotografie si o scurta descriere a starii in care se afla. Pana sa incep sa investighez in baza fotografiei ce se intampla, Felicia m-a sunat. S-a intamplat sambata. Mi-a povestit pe scurt cum a fost in casa la cineva, ca a ramas o vreme acolo, a mancat si a baut. La scurta vreme dupa ce a plecat a inceput sa i se faca rau, sa simta “cum iese viata din ea”, sa aibe dureri acute in piept si stari de lesin. Si mama ei a fost afectata prezentand aceleasi simptome ca si Felicia.

Sambata i-am recomandat sa il sune pe Parintele Petrisor si sa incerce sa ajunga la el. Duminica dimineata m-a sunat din nou povestindu-mi cum a plecat de acasa, impreuna cu prietena ei, cu scopul de a ajunge la biserica, cum a lesinat pe strada si s-a speriat. I-am sugerat sa isi pacaleasca subconstientul, sa spuna ca merge la piata si apoi, “cu totul intamplator” sa intre in biserica. Aceasta mica “pacaleala” a functionat si Felicia a ajuns cu bine la Parinte care i-a citit o rugaciune de dezlegare.

Luni (27 iunie) a ajuns la mine la consultatie tot cu greu. Piedicile s-au “aratat” de aceasta data prin intermediul mamei sale care a  sunat-o spunandu-i ca ii este rau. I-am sugerat din nou sa pacaleasca subconstientul, de aceasta data si pe al mamei, spunandu-i ca merge sa cumpere inghetata (sau orice altceva).

Cert este ca am ajuns sa ne intalnim si sa aflu povestea. Asadar, in urma cu ceva vreme a fost in casa unei femei, o cunostinta. De cum a intrat in casa a simtit o raceala puternica si impulsul de a pleca imediat. Dar nu a facut-o,  spunandu-si ca “i se pare”. Gazda a inceput sa ii povesteasca diverse, printre care si faptul ca cineva din neamul fostului sot (e divortata) se ocupa de “vraji si farmece”, adica cu lucruri “necurate”. Cat Felicia a stat acolo nu a fost bine, dar nici rau, pana la un moment dat cand femeia a parasit casa sa se intalneasca cu cineva. La intoarcere, clienta mea a inceput sa simta ca ceva nu e in regula si a vrut sa plece, ceea ce a si facut. Dupa care au inceput starile de rau, panica si senzatia ca i se scurge viata din trup.

Mi-a mai povestit ca a primit intierea Reiki pe gradul III, ca o vreme i-a fost de folos, dar de cand cu vizita la doamna respectiva, nici simbolurile “nu mai au efect”.

Am inceput terapia. Pe masura ce ii curatam chakrele, acuza dureri puternice in zona gatului, a inimii si a stomacului. Pe masura ce simteam ca se curata, ea acuza dureri si senzatia de rece in picioare si maini. Am aplicat mai multe dintre tehnicile pe care le cunosc si pe masuratoare radiestezica ma blocasem la un “rezonabil” 81%.

Dupa o vreme mi-am dat seama ca “lipsea” ceva din ea. Incep sa ii fac si ultima “interventie” si ma intreaba: “Lucrati acum in zona chakrelor 1 si 2”? La raspunsul meu afirmativ imi spune ca simte caldura si cum “revine viata in mine”. I-am adus Kundalini inapoi!

In timp ce lucram pe ea, am inceput sa “vad” situatii din trecut: am vazut-o ca o femeie care a fugit de oameni, pentru ca i se pareau rai, care s-a tetras in mijlocul unei paduri, avand o comunicare perfecta cu natura si animalele, pentru care padurea reprezenta casa iar animalele familia; care a inceput sa cunoasca tainele Magiei Naturale si care nu s-a oprit in a se folosi de ceea ce stie importiva oamenilor.

Ii povesteam ce vad si imi confirma si ea si prietena care o insotea. Este si acum o persoana singuratica, desi prin natura meseriei pe care o practica este inconjurata de oameni. Are o comunicare speciala cu animalele. “Daca vine un porumbel la mine la geam parca ii vad ciocul cum se deschide si se inchide dorind sa comunice. Daca vad caini sau pisici pe strada si ma uit in ochii lor, simt ce vor sa imi spuna”.

Am verificat apoi astrograma. In casa a VIII-a conunctie Marte, Saturn, Pluto in Balanta in cuadratura cu conjunctia Luna – Nodul Sud in Capricorn si in casa a XII-a. Acest aspect vine sa confirme, daca mai era nevoie, ceea ce vazusem si ceea ce a simtit si ea ca este “adevarat”.

Ca o incheiere: Ea nu a fost victima unor farmece. Ea a fost “omul nepotrivit in locul nepotrivit”. Facaturile care o macinau nu o aveau ca destinatara, ci pe doamna la care a fost in vizita. Numai ca “s-au lipit” de ea. Erau lucraturi “profesionale” facute pe apa.

Felicia a plecat dupa intalnirea noastra increzatoare si “vie”!

Nota: Felicia este un pseudonim. Am scris acest post cu permisiunea persoanei care a fost la mine. Scopul este acela de a-i invata pe altii sa recunoasca anumite situatii care au legatura cu practicile vrajitoresti.

2 thoughts on “Caz de vrajitorie!”

  1. Excelent post! Felicitari! Si pentru vindecare si pentru impartasirea extrem de educativa!

Comments are closed.