Ora de relaxare: Meditatii de Luna Noua in Rac

Print

Vineri, 1 iulie, de la 18,30 va asteptam la Casa Margarit (strada Margaritarelor nr. 7) la meditatii de Luna Noua in Rac. Din punct de vedere astrologic este un eveniment care ne determina sa “plantam” in sufletul nostru noi tipuri de emotii legate de nevoile de natura intima, dar si legate de modul in care ne raportam la cerintele societatii.

Ora de relaxare va propune, ca in contextul unei vieti cotidiene agitate, sa va redescoperiti pacea mintii si a inimi. Daca in sistemul oriental meditatia este “sport national” in societate occidentala aceasta pare a fi un moft  sau o practica oculta rezervata anumitor persoane asa zis elevate.

Meditatia este, insa, un instrument accesibil oricui indiferent de varsta sex, pregatire socio-culturala sau zona geografica. Beneficiile meditatiei sunt numeroase si depasesc planul intelegerii mentale a descrierii in cuvinte.
Relaxarea este o actiune care se cere a fi manifestata concomitent pe toate cele trei structuri: fizic , mental  si suflet. Prin practica relaxarii putem deveni constienti de capacitatile noastre de centrare in noi ca sistem functional uman. A fi centrat are ca si rezultate printre altele capacitatea de generare energetica a propiilor structuri, capacitatea de reglare a relatiilor cu mediu inconjurator cresterea vointei si capacitatea de a gasi resurse de orice tip pentru implinirea scopurilor noastre. Relaxarea deplina creaza cadrul optim pentru meditatie urmata indeaproape de capacitatea de a ne gasi propia cale de evolutie spirituala.
In timpul petrecut impreuna vom face o curatenie a mintii si a gandurilor, detensionam corpul si ridicam vibratia energetica a fiintei noastre. Toate acestea pot fi intelese doar daca sunt traite deci experimentate.
 

Va asteptam cu drag in fiecare saptamana (ziua este anuntata din timp pe site), pentru “Ora de meditatie”, de la 18.30 la Casa Margarit, strada Margaritarelor nr. 7.