Consultatii astrologice si psihologice on-line

Va propun un serviciu de consultanta astrologica, psihologica si spirituala prin Skype. Experienta din ultima perioada mi-a demonstrat eficienta acestui gen de comunicare, apeland la tehnologia moderna.

Atat eu cat si persoanele carora le-am oferit consultatii astfel, am fost multumite si bucuroase ca ne-am vazut si am putut dialoga. Mesajul este transmis si receptat cu o mai mare claritat, decat in cazul analizei scrise.

Avantajele consultatiilor prin Skype:

1. Suntem in contact direct; exista dialog.

2. Programele noastre nu sunt o piedica in stabilirea unei ore. Poate fi si seara sau in weekend.

3. Ca si in cazul consultatiei fata-in-fata,  stam de vorba o ora si jumatate.

4. Nu exista stresul deplasarii intr-un loc anume, traficul etc. In cazul persoanelor aflate in afara Bucurestiului sau in afara tarii, este un avantaj.

5. In timpul consultatiei se pot nota ideile principale sau alte raspunsuri care sunt importante.

6.Timpul scurs intre solicitare, achitarea consultatiei si consultatia propriuzisa este mult mai mic decat in cazul programarilor la cabinet sau a primirii documentelor scrise. Poate trece doar o zi.

7. In timpul in care suntem in contact pot aparea alte puncte de interes decat cele initiale, pe care le putem discuta, nefiind necesara o a doua consultatie.

Dezavantaje:

1. Incheierea consultatiei este printr-un click si nu printr-o imbratisare calda. Dar aceasta se recupereaza cu prima ocazie. Promit!

Pentru detalii puteti sa-mi scrieti la adresa de mail: andreea_talmazan[@]yahoo[.]com

Sursa foto: Jose De La Barra