Joi, 20 decembrie – Meditatie in Spiritul Craciunului

Joi, 20  decembrie, va asteptam la meditatii in Spiritul Craciunului. Luna se afla in crestere, in Berbec, in conjunctie cu Uranus si in relatie armonioasa cu Jupiter retrograd din Gemeni, si cu Mercur si Venus din Sagetator, un moment astrologic bun pentru limpezirea gandurilor, echilibrarea energetica a celor doua emisfere cerebrale, curatarea chakrei Sahasrara, care guvenreaza comunicarea cu Universul, cu Dumnezeu. Vom lucra cu energia Hristic, ne pregatim sufletul si spiritul pentru nasterea Hristosului interior, pentru Sarbatoare.

Este ultima intalnire pentru meditatii din 2012. Ne revedem pe 17 ianuarie 2013!

Impreuna cu dr. Nicoleta Radulescu am realizat un program de meditatie care sa ajute participantii sa isi relaxeze mintea, sa isi armonizeze corpurile (fizic, astral, mental, cauzal) si centrii energetici. Folosindu-ne de tehnologia SCIO, participantii la sedintele de meditatie pot beneficia de vindecare la nivel profund, de curatarea karmei, de eliberare a blocajelor energetice care impiedica vindecarea fizica, succesul profesional si financiar, implinirea relatiilor de iubire.

La serile de meditatie poate participa oricine isi doreste o imbunatatire a vietii personale indiferent de domeniul de viata care este afectat.

Ne strangem incepand cu 18,30 si incepem cel mai tarziu la ora 19,00.  Durata de desfasurare este de minim o ora si maxim o ora si jumatate, cu pauze intre meditatii.

Serile de meditatie se organizeaza saptamanal,  in seara zilei de joi. Orice modificare va fi anuntata.

Detalii despre locul de desfasurare si cost le puteti primi trimitand un mesaj la adresa de mail andreea_talmazan[@] yahoo.com.