Joi, 17 ianuarie – Prima seara de meditatie din 2013

Joi, 17  ianuarie, asa cum am promis, ne intoarcem cu serile de meditatie.

Luna este in crestere, in sectorul zodiacal al Berbecului, conjuncta cu Uranus,  in relatie armonioasa cu Jupiter si cu Lilith din Gemeni, dar tensionata cu Venus, Pluton si Junona din Capricorn.

Ne propunem o serie de meditatie de inceput de An, in care sa redescoperim increderea in fortele proprii, curajul de a gandi si de a ne exprima, puterea de a integra armonios experientele provocatoare.

Ne strangem incepand cu 18,30 si incepem la 19,00! Detalii se primesc prin mesaje private celor care isi manifesta intentia de a participa, si trimit un e-mail la adresa din contact.

Va asteptam cu drag!

Impreuna cu dr. Nicoleta Radulescu am realizat un program de meditatie care sa ajute participantii sa isi relaxeze mintea, sa isi armonizeze corpurile (fizic, astral, mental, cauzal) si centrii energetici. Folosindu-ne de tehnologia SCIO, participantii la sedintele de meditatie pot beneficia de vindecare la nivel profund, de curatarea karmei, de eliberare a blocajelor energetice care impiedica vindecarea fizica, succesul profesional si financiar, implinirea relatiilor de iubire.

La serile de meditatie poate participa oricine isi doreste o imbunatatire a vietii personale indiferent de domeniul de viata care este afectat.

Ne strangem incepand cu 18,30 si incepem cel mai tarziu la ora 19,00.  Durata de desfasurare este de minim o ora si maxim o ora si jumatate, cu pauze intre meditatii.

Serile de meditatie se organizeaza saptamanal,  in seara zilei de joi. Orice modificare va fi anuntata.

Detalii despre locul de desfasurare si cost le puteti primi trimitand un mesaj la adresa de mail andreea_talmazan[@] yahoo.com.