Luna Noua in Varsator pentru fiecare zodie

Berbec: Luna Noua in Varsator activeaza, in cazul tau, sectorul anturajului. Poti avea parte de surprize din partea prietenilor, unele placute, altele mai putin placute. Atentie la banii pe care intentionezi sa ii cheltuiesti pentru un cadou sau o petrecere.

Taur: Luna Noua in Varsator activeaza, in cazul tau, sectorul carierei si al statutului social. Noi provocari, responsabilitati, proiecte pot sa apara. Este important sa renunti la felul tau confortabil de a vedea lucrurile, si de a-ti asuma parteneriate.

Gemeni: Luna Noua in Varsator activeaza, in cazul tau, sectorul studiilor inalte si al calatoriilor. Pregatirea pentru un examen important poate incepe acum. Renunta la iluzii si treci la munca. Pe de alta parte, poti incepe pregatirile pentru o calatorie lunga.

Rac: Luna Noua in Varsator activeaza, in cazul tau, sectorul resurselor celorlalti. Incepand cu acest moment este necesar sa inveti sa ceri ajutorul si mai ales sa inveti sa-l primesti. Resursele ce-ti sunt puse la dispozitie foloseste-le cu intelepciune, pentru ca vei da socoteala.

Leu: Luna Noua in Varsator activeaza, in cazul tau, sectorul parteneriatelor. Pregateste-te pentru o noua etapa in viata de cuplu, sau pentru o noua relatie de afaceri. Important este ca actiunile tale sa nu urmareasca succesul in principal, ci satisfactia sufleteasca.

Fecioara: Luna Noua in Varsator activeaza, in cazul tau, sectorul muncii si al sanatatii. Proiecte noi la locul de munca incep sa prinda contur. Pe de alta parte, este un moment optim pentru a incepe o cura de slabire sau de detoxifiere a organismului.

Balanta: Luna Noua in Varsator activeaza, in cazul tau, sectorul creativitatii, copiilor si al iubirii. Relatii cu cei mici si cea cu persoana iubita pot cunoaste o revigorare. Te simti inspirata sa creezi: sa scrii, sa pictezi, sa desenezi, sa spui povesti.

Scorpion: Luna Noua in Varsator activeaza, in cazul tau, sectorul familiei, al casei si al sufletului. Te poti pregati pentru o mutare in casa noua sau redecorarea celei in care deja locuiesti. Relatiile cu membrii familiei pot sa convearga catre scopuri comune.

Sagetator: Luna Noua in Varsator activeaza, in cazul tau, sectorul calatoriilor scurte, a relatiei cu fratii, cu prietenii din copilarie. Incepand cu acest moment iti poti stabili mai multe delegatii sau evadari din cotidian, care sa iti aduca noi informatii sau linistea de care ai nevoie.

Capricorn: Luna Noua in Varsator activeaza, in cazul tau, sectorul resurselor personale. Acestea pot cunoaste o revigorare si o crestere substantiala daca reusesti sa renunti la atitudinea mandra si de atotstiutoare si accepti sugestiile care iti vin de la cei din jur.

Varsator: Luna Noua la tine in domiciliu activeaza casa personalitatii. Reusind sa iti schimbi atitudinea, sa o armonizezi cu noile situatii de viata pe care le traiesti, sa renunti la patternurile emotionale, vei cunoaste succesul profesional si social.

Pesti: Luna Noua in Varsator activeaza, in cazul tau, sectorul lucrurilor ascunse, al misterelor si misticismului. In urmatoare perioada ai parte de revelatii, intuitia este accentuata. Capacitatile extrasenzoriale sunt potentate si poti invata cum sa le folosesti in folosul tau sau al celor din jur.

Previziuni publicate pe 10 februarie pe site-ul www.andreearaicu.ro

Sursa foto: www.keen.com