Luna Plina pentru fiecare zodie!

Berbec: Luna Plina activeaza Axa Sanatatii si a Sacrificiului, determinandu-te sa reflectezi asupra propriei fiinte si a propriei legaturi cu Dumnezeu. Orice simptom de boala are o cauza spirituala pe care e bine sa o identifici.

Taur: Luna Plina activeaza Axa Iubirii, scotand in evidenta tendintele egoiste, orgolioase, pretentiile pe care le ai de la ceilalti si nevoia de a te iubi indiferent de factorii exteriori.

Gemeni: Luna Plina activeaza Axa Evolutiei si poate scoate la lumina constiintei acele atasamente si rigiditati infantile care te impiedica sa obtii succesul profesional pe care il visezi.

Rac: Luna Plina activeaza Axa Cunoasterii si a Calatoriilor si poate scoate in evidenta un tip de gandire rigid, coercitiv, care te impiedica sa cauti un soi de cunoastere spirituala de care, de altfel, esti foarte interesata.

Leu: Luna Plina activeaza Axa Resurselor Personale si Comune, punand in evidenta tendintele interioare inconstiente de posesivitate, avaritie si, eventual,  de a acoperi golul din suflet cu lucruri scumpe si sofisticate.

Fecioara: Luna Plina se formeaza la tine in domiciliu, ceea ce duce la nevoia de constientizare a modului in care iti manifesti personalitatea si a modului in care iti exprimi nevoile emotionale in relatia de cuplu si cele de parteneriat.

Balanta: Luna Plina activeaza Axa Sanatatii si a Sacrificiului determinandu-te sa iti infrunti temerile ipohondrice, si sa inveti sa oferi ajutorul celor aflati cu adevarat in nevoie.

Scorpion: Luna Plina activeaza Axa Iubirii punandu-te fata in fata cu nevoia de a fi admirata si apreciata de ceilalti, cu dependenta de parerile celorlalti, accentuand importanta concentrarii pe propria persoana si pe calitatea iubirii ce ti-o porti.

Sagetator: Luna Plina activeaza Axa Evolutiei apunand in evidenta atasamentele fata de cariera si pozitia sociala in detrimentul familiei si a nevoilor sufletului. Eforturile pe care le depui in directia evolutiei profesionale te seaca de energie.

Capricorn: Luna Plina activeaza Axa Cunoasterii si a Calatoriilor si te determina sa devii constienta de atasamentele de principii si de spiritualitate pe care le ai si care te impiedica sa te bucuri de orice informatie noua pe care o afli.

Varsator: Luna Plina activeaza Axa Resurselor si te pune fata in fata cu dependenta de resursele celorlalti, cu nevoia permanenta de a fi sustinuta. Sau, dimpotriva, cu incapacitatea de a cere si de a primi.

Pesti: Luna Plina activeaza Axa Personalitatii si Relatiilor, ocazie cu care poti deveni constienta de atitudinea egoista si orgolioasa pe care o manifesti fata de ceilalti si tendinta de manipulare emotionala a partenerului de viata sau a celor de afaceri.

Previziuni zilnice pe site-ul www.andreearaicu.ro/horoscop