Zeițele din noi – Atelier de celebrare a feminităţii

Prietena mea, Monica Brandusescu-Gaitanaru, psihoterapeut jungian, organizeaza un atelier dedicat doamnelor si domnisoarelor, menit a retrezi feminitatea si a o celebra, pe care vi-l recomand din toata inima.

Iata prezentarea si detaliile Atelierului:

Dacă ai avut vreodată senzaţia că eşti mai mult decât ceea ce ştii momentan despre tine; dacă ai sentimentul că există încă  zone neexplorate în propria ta fiinţă; dacă vrei să arunci  o privire către faţa nevăzută a ceea ce eşti, te invit să descoperim împreună Zeiţele care îţi guvernează universul interior.

Există femei care simt nevoia de a aparţine până la contopire bărbatului lor, dar şi femei care ştiu să îşi afirme puterea mai presus de orice obstacol. Există femei care pot să deschidă cerurile, dar şi femei înrobite de propria senzualitate. Există femei materne până la sacrificiu, dar şi femei care-şi preţuiesc cu ardoare libertatea. Există femei preotese, dar şi femei amazoane. Există femei în care freamătă dorinţa de a şti cine sunt, dar şi femei inconştiente de propria feminitate.

Vă invit să cunoştem împreună zeiţele din noi, cele care ne guvernează fiecăreia felul propriu de a fi, pentru a le putea onora aşa cum se cuvine şi pentru ca, prin intermediul lor, să devenim mai complete.

Zeițele despre care vorbim sunt imagini feminine care locuiesc în inconştinetul umanităţii de mii de ani. Ele diferă una de cealaltă, fiecare având atât trăsături pozitive, cât și potențial negative. Zeițele repretintă tipare ale feminităţii impregnate cu mai multă putere și diversitate comportamentală decât li s-a permis femeilor obișnuite să manifeste de-a lungul timpului. Ele sunt frumoase și puternice. Ele sunt motivate de lucrurile pe care le prețuiesc și reprezintă modele arhetipale care punctează cursul vieții unei femei.

În cadrul atelierului vor fi folosite tehnici creative, lucru cu simbolul,  imaginație ghidată și tehnici de relaxare. Atmosfera va fi caldă, relaxată, profund interactivă, confortabilă, înmiresmată cu arome de ceai şi flori de primăvară.

Trainer: Monica Brânduşescu Găitănaru (psihoterapeut analist jungian).

Program: Sâmbătă, 2 martie, ora 10:00-17:00 (cu o pauză de masă de la ora 13:00).

Loc: Str Maria Rosetti, nr 31, parter, ap 3.

Taxă de participare: 150 lei (în preţ sunt incluse ceaiul, cafeaua, gustările şi materialele pe care le vom folosi în cadrul tehnicilor creative cu care vom lucra)

Pentru înscrieri aştept mailurile voastre la: monica@psihologieanalitica.ro

Spaţiul este limitat, astfel că voi confirma rezervările în ordinea primirii acestora. Mulţumesc pentru înţelegere!