Luna Plina in Balanta pentru fiecare zodie

Berbec: Luna Plina activeaza Axa Relationarii si te determina sa actionezi functie de cine esti tu, dar fara a face abstractie de nevoile partenerului de viata. In cazul in care te simti incorsetata, vei dori sa evadezi. Daca nu, poti actiona fara frica, pastrandu-ti identitaea si unicitatea.

Taur: Luna Plina activeaza Axa Sanatatii si a Sacrificiului. Poti avea parte de revelatii, de intelegeri profunde a unor situatii de viata, in special cele legate de munca si de sanatate. Nu le ignora. Activitatile de rutina nu mai par plictisitoare si, in mijlocul colectivului, poti intelege sensul profund al vorbei “unde-s doi puterea creste”.

Gemeni: Luna Plina activeaza Axa Iubirii. Ai parte de recunoastere publica, de admiratie, de laude menite sa iti sporeasca increderea in fortele proprii. Persoana iubita te poate lua prin surprindere cu gesturi de tandrete si cadouri. Relatia cu copiii este plina de caldura. Incepe o perioada buna pentru manifestarea creativitatii si penttru hobbyuri.

Rac: Luna Plina activeaza Axa Evolutiei. Este important sa te bazezi pe resursele native si sa  investesti energie emotionala in proiectele pe care le ai, sa iti stabilesti obiectivele si sa tintesti cat mai sus pe scara ierarhica. Mama este o sustinatoare, iar Tatal un model. Relatia cu acestia iti contureaza succesul.

Leu: Luna Plina activeaza Axa Cunoasterii. Este un moment optim sa iti planuiesti o calatorie initiatica in afara tarii, sa intalnesti un mentor sau sa te intorci pe bancile scolii. Este posibil sa ajungi intr-un mediu academic de unde iti poti culege informatii importante, poti aprofunda un anumit tip de cunoastere si iti poti schimba discursul.

Fecioara: Luna Plina activeaza Axa Resurselor. Este un moment optim sa iti invingi temerile si sa inveti sa ceri ajutor, sa inaintezi proiecte pentru sponsorizare si/sau sa accepti sustinerea financiara si materiala pe care altii sunt dispusi sa ti-o ofere. Tendinta spre zgarcenie poate fi vindecata intelegand legile trocului la nivel energetic si spiritual.

Balanta: Luna Plina activeaza Axa Relatiilor. Este un moment excelent sa te cunosti prin prisma relatiei pe care o ai cu partenerul de viata. Ar fi bine sa incepi sa te lasi condusa de acesta, sa te arati vulnerabila si sensibila.

Scorpion: Luna Plina activeaza Axa Sanatatii si a Sacrificiului. Desi esti entuziasmata de noile proiecte pe care le ai in desfasurare, este bine sa iti amintesti ca ai nevoie de odihna si perioade de relaxare. Acestea sunt utile si pentru sporirea intuitiei. La locul de munca poti invata sa imparti sarcini.

Sagetator: Luna Plina activeaza Axa Iubirii. Esti inconjurata de persoane care te iubesc si te pretuiesc. Dar cele mai mari dovezi de iubire le primesti de la persoana iubita si/sau din partea copiilor. Creativitatea este la cote inalte si ar fi bine sa te folosesti de ea. Nu lua personal fiecare critica sau observatie obiectiva, ci foloseste-le pentru a-ti spori calitatile.

Capricorn: Luna Plina activeaza Axa Evolutiei, punand accentul pe importanta relatiilor de familie in viata ta. Mediul de acasa este animat si iti ofera energia necesara pentru a rezolva problemele din cariera, sau sa te detasezi de acestea. In relatia cu o femeie autoritara poti invata sa iti manifesti propria autoritate.

Varsator: Luna Plina activeaza Axa Cunoasterii. In cazul tau poate fi vorba de finalul unui ciclu de cunoastere si intoarcerea la lucrurile de baza, la actiunile concrete, la punerea in practica a unor invataminte dobandite in ultimile luni. Poti gasi un mentor sau, in relatia cu actualul mentor, poti simti ca treci la o noua etapa.

Pesti: Luna Plina activeaza Axa Resurselor se te determina la nivel energetic sa te detasezi de nevoia de a fi sustinuta finanaciar, dar de a-ti asuma curajul initiativei, de a incepe proiecte care sa iti sporeasca veniturile proprii. O femeie mai in varsta isi arata disponibilitatea de a te sustine material, financiar, dar nu fara anumite conditii.

Previziuni realizate pentru site-ul www.andreearaicu.ro.