Joi, 11 aprilie – Meditatii de relaxare, de curatare energetica si regresii

Joi, 11 aprilie, va asteptam la o noua seara de meditatii si relaxare.

Luna in crestere se afla in sectorul zodiacal al Taurului, in opozitie cu Saturn retrograd, si intr-o conjunctie la orb de 9 grade cu Nodul Sud. Ne aflam inca sub influenta Lunii Noi in Berbec si avem posibilitatea sa constientizam cauzele interioare, inconstiente, de natura karmica, care ne impiedica sa avem succes, sa avem curajul sa icnepem lucruri noi, sa schimbam radical viata.

Va propunem un program de meditatii de relaxare, curatare, de rugaciune, si regresii in vieti anterioare. Coboram in inconstientul nostru si accesam acele informatii de care avem nevoie pentru a vindeca cauzele nereusitelor noastre personale, in viata personala sau in cariera. Descoperim noi resurse interioare.

Ne strangem incepand cu ora 19,00! Detalii (locatie/cost)  se primesc prin mesaje private celor care isi manifesta intentia de a participa si trimit un e-mail la adresa din contact.

Va asteptam cu drag!

Impreuna cu dr. Nicoleta Radulescu am realizat un program de meditatie care sa ajute participantii sa isi relaxeze mintea, sa isi armonizeze corpurile (fizic, astral, mental, cauzal) si centrii energetici. Folosindu-ne de tehnologia SCIO, participantii la sedintele de meditatie pot beneficia de vindecare la nivel profund, de curatarea karmei, de eliberare a blocajelor energetice care impiedica vindecarea fizica, succesul profesional si financiar, implinirea relatiilor de iubire.

La serile de meditatie poate participa oricine isi doreste o imbunatatire a vietii personale indiferent de domeniul de viata care este afectat.

Ne strangem incepand cu 19,00 si incepem cel mai tarziu la ora 19,300.  Durata de desfasurare este de minim o ora si maxim o ora si jumatate, cu pauze intre meditatii.

Serile de meditatie se organizeaza saptamanal,  in seara zilei de joi. Orice modificare va fi anuntata.

Detalii despre locul de desfasurare si cost le puteti primi trimitand un mesaj la adresa de mail andreea_talmazan[@] yahoo.com.