Joi, 17 octombrie – Meditatii de Luna Plina in Berbec

meditationJoi, 17 octombrie, facem meditatii de Luna Plina in Berbec. Aspectul exact se formeaza in noaptea de vineri spre sambata si activeaza in astrograma momentului Axa Cunoasterii, a Discipolului si a Mentorului, a Calatoriilor si experientelor acumulate.

Orice Luna Plina simbolizeaza scoaterea la lumina constiintei, din intunericul fiintei, a lucrurilor nestiute, care trebuie a fi curatate. Printre obiceiurile populare exista o credinta ca in perioada de Luna Plina este bine sa oferi Reginei Noptii grijile, supararile, sentimentele negative, pentru ca ea sa le transforme si sa ti le ofere mai apoi sub forma de seminte roditoare.

Ne-am propus sa realizam meditatii de curatare energetica a intregii fiinte, dar in special a matricei energetice a creierului. Ne vom concentra atentia asupra sporirea curajului de a actiona, si o meditatie-rugaciune pentru a primi suport spiritual din partea entitatilor superioare.

Ne strangem incepand cu ora 18,30! Detalii (locatie/cost) se primesc prin mesaje private celor care isi manifesta intentia de a participa si trimit un e-mail la adresa din contact. Va asteptam cu drag!

Impreuna cu dr. Nicoleta Radulescu am realizat un program de meditatie care sa ajute participantii sa isi relaxeze mintea, sa isi armonizeze corpurile (fizic, astral, mental, cauzal) si centrii energetici. Folosindu-ne de tehnologia SCIO, participantii la sedintele de meditatie pot beneficia de vindecare la nivel profund, de curatarea karmei, de eliberare a blocajelor energetice care impiedica vindecarea fizica, succesul profesional si financiar, implinirea relatiilor de iubire. La serile de meditatie poate participa oricine isi doreste o imbunatatire a vietii personale indiferent de domeniul de viata care este afectat. Ne strangem incepand cu 18,30 si incepem cel mai tarziu la ora 19,00. Durata de desfasurare este de minim o ora si maxim o ora si jumatate, cu pauze intre meditatii. Serile de meditatie se organizeaza saptamanal, in seara zilei de joi. Orice modificare va fi anuntata. Detalii despre locul de desfasurare si cost le puteti primi trimitand un mesaj la adresa de mail andreea_talmazan[@] yahoo.com.