Influente astrologice 26 – 28 februarie

varsatorLuna, in descrestere, este in tranzit prin Varsator, de unde formeaza rand pe rand o relatie tensionata cu Axa nodurilor Lunare, o conjunctie cu Mercur, opozitie cu Lilith din Leu si o cuadratura cu Saturn din Scorpion. Avem trei zile in care tindem, emotional si mental, sa formulam idealuri si sa le atingem. Gandurile si conversatiile tind spre abstractizare, conceptualizare si generalizare iar conflictele apar la nivel ideologic. Relatiile cu anturajul pot avea de suferit acolo unde nu exista flexibilitate in gandire si tendinta de a impune propriile viziuni despre lume si viata celor din jur.

Pregatirea pentru Luna Noua din Pesti de sambata este una dificila pentru ca vizeaza in primul rand modul de a gandi si tendintele spre idealizare. Ancorarea in viziuni limitate de abordare a lumii si a vietii, a umanitatii, poate duce la atitudini de revolta fata de viziunile celor din jur. Este dificila mentinerea conversatiilor la nivelul evenimentelor concrete si a abordarilor emotionale, cauza fiind incapacitatea de a exprima emotiile si nevoile individuale. Este important sa devenim constienti ca experientele individuale nu sunt o regula pentru toata lumea. Raportarea la experientelor altora de viata ne limiteaza curajul de a actiona intr-o directie care sa ne fie favorabila. A invata din greselile altora nu inseamna sa nu incercam.

Pe 28 februarie Mercur isi reia mersul direct ceea ce ne face sa rasuflam usurati cand vine vorba de a comunica si a negocia. Gandurile devin clare si abordarea critica  a evenimentelor prin care am trecut poate sa scoata la iveala propriile greseli. Important este sa facem analiza modului in care am actionat sau reactionat si sa tragem concluzii utile pentru viitor.

Din punctul de vedere al sanatatii o atentie deosebita necesita picioarele, gleznele si circulatia periferica. Mersul pe jos si exercitiile de mobilitate sunt recomandate.

Zile intelepte sa avem!

Sursa foto: Poiematike