Influente astrologice 24-26 martie

luna-pluton-capricornLuna, in descrestere, se afla in tranzit prin Capricorn, de unde formeaza rand pe rand relatii armonioase sau tensionate cu Axa Nodurilor Lunare, Marte retrograd in Balanta, Mercur si Neptun din Pesti, Uranus din Berbec.

In aceste zile suntem putem trai sentimente de neliniste sau de panica, in special datorita conjunctie Luna-Pluton, care influenteaza lumea noastra interna, favorizand identificarea unor cauze primare ale suferintelor noastre emotionale, reprezentari legate de autoritate, lege si reguli, care pot fi elaborate si integrate armonios in structura noastra psihica. Efectele tranzitului pot fi resimtite sub forma unor cutremure interioare, urmate de insighturi reglatoare.

Pot sa apara conflicte in relatii de orice tip, in care se disputa dreptatea si respectarea legilor. Impunerea unor reguli de catre cei care reprezinta autoritatea in relatie cu noi insine, ne pot frustra, ducand spre cresterea nivelului de anxietate si nervozitate. Agresivitatea interna se poate manifesta prin furii mocnite sau explozive.

In aceste zile este o noua oportunitate de a constientiza si asuma propria autoritate interna, credintele dobandite pe parcursul vietii, care cer fie o reformulare, fie o exprimare verbala. Este greu ca cei din jur sa stie cum gandim daca nu spunem.

Energia mercuriana fiind diminuata de Pesti si de Neptun, nu ajuta gandirea logica, insa favorizeaza gandirea abstracta si linistirea mintii. De asemenea, favorizeaza reflectia, meditatia, rugaciunea, misticismul.

Din punctul de vedere al sanatatii sunt sensibile si afectate oasele, pielea si dintii. In lipsa unor cauze reale, fiziologice, este necesar sa le cautam la nivelul psihicului, a modului in care gandim si al emotiilor pe care le traim.

Zile intelepte sa avem!