Consultanta

cabinetConsultanta psihologica: consiliere psihologica pentru stari de anxietate, depresie, orientare vocationala, psihoterapie, relatia parinte-copil.

Consultanta astrologica: analiza personala, previziuni personalizate, analiza vocationala, analiza relationala, analiza de familie/neam, analiza financiara, analiza spirituala, scopul existentei.

Consultanta spirituala: se bazeaza in special pe tehnica lui S.N. Lazarev de identificare a prgramelor distructive din structurile, biocampurile personale si de neam, precum si pe practica spirituala crestina.

Important: Fiecare om este unic, cu probleme unice ceea ce presupune abordari unice. Pentru fiecare persoana exista o terapie care da roade. Important in acest demers este ca persoana sa constientizeze ca are o problema si sa fie motivata sa actioneze in directia modificarii comportamentelor, gandirii si a dobandirii unui echilibru emotional.

Retetele isi pierd eficacitatea in fata unicitatii!

Program cabinet: de luni pana vineri de la 8 la 18,00, numai cu programare. Adresa: strada Plantelor nr. 60 (zona Foisorul de Foc).

Pentru programari: 0723.169.105 sau aici.

Sursa foto: http://www.freud-sigmund.com/psychoanalytic-psychotherapy-psychological-usa

Pentru detalii suplimentarea apelati sectiunea: Contact